Top & Flopspelers

Reactiescore
760
uhmm rene is noob
 
Reactiescore
2.478
Als je als MB meer ODA hebt dan je MH weet je dat je wat goed doet

bqa4qh0.png
 
Reactiescore
3.452
Ja wtf Maick:eek:

Sorry zijn co had niet zoveel tijd:oops:
 
Reactiescore
2.478
Colla heeft veel te veel hulpjes
 

DeletedUser78183

Guest
Tussendoor: Solitude Flop speler. Ookal ging deze speler voor de pp farm hij houdt zich helaas niet aan de afspraak. Dan ben je voor mij flop!

Akkoord gegeven voor pp farm aan deze speler. Nadien reageerde hij de afgelopen 2 weken niet op onze berichten. Na een scout zagen we dat hij een full deffje had gemaakt in zijn dorp en begon hij te edelen in ons cluster. Terwijl we toch een hele duidelijke afspraak hadden. Meneer vond het opeens vreemd dat we hem wilde edelen..
 

Bijlagen

  • Jammer.png
    Jammer.png
    116 KB · Weergaven: 47
Reactiescore
766
Niet zeiken jij!, op casual 5 was jij het welke kata-afspraken aan je laars lapte, door maar liefst 200 aanvallen met kata's op boerderij/smederij te gooien, nu krijg je zelf wat kata's op je AH, en dan begin je te piepen.

Er is op dit moment helemaal geen kata-afspraak en als die er wel was geweest dan had die AH er gewoon bijgezeten, dus ik snap niet waarom je hier loopt te klagen terwijl jezelf zo onbetrouwbaar als de pest bent.


.
f57645bd8096eef6b68608d28bb25530.png
Leuk bericht voor een fgt die maar katas klapt omdat die niet winnen kan :)
 

DeletedUser74643

Guest
Benieuw hoelang het zal duren tegen dat mensen gaan beweren dat AX achter de aanvallen zit (of dat wij XII hebben omgekocht).
 
Bovenaan