Presenteer je account

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.762
Bananass komt ook zeker nog met een inzending hoor, alleen als we te vroeg posten is de rest al gedemotiveerd
 
Reactiescore
3.539
Ik heb ook al eens op het punt gestaan eraan te beginnen maar weet niet meteen hoe. Zijn er voorbeelden vanuit andere werelden?
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.762
Inzending Bananass.

1apDbkA.png


Net zoals op die knappe dame op je favoriete p site, zitten hier meerdere mannen op. Echter is ons doel niet zo snel mogelijk finishen, dus zochten we wat meer uitdaging.
pnXTt1n.png
Laat dit je echter niet afschrikken, zelfs na een kleine hindernis blijft de sfeer optimaal. Al heb je als top account natuurlijk wel die reputatie dat je alles en iedereen kunt wegknallen in de start, dus daarom leken enkele opbouwende kritieken wel op zijn plaats!
PS65j9X.png
YvApWmI.png
Dan denk je.. wie is die Mark? Is dat dan echt zo een grote noob? Heeft die nog nooit tw gespeeld? Of is het gewoon een casual speler. Dat gaan we natuurlijk niet verklappen :redface:. Al kan een andere speler van het account er wel een woordje over kwijt:
xeqXvkf.png
Dan denk je.. beste offer op het acount? Waar loopt het dan mis? Waarom staat dit account niet op een rang 1 positie sinds de eerste dag? Snappen wij ook niets van. Want we doen zelfs beter, we hebben de beste deffer aka de Lau aka the snipe! Deze wel gerespecteerde overactieve topstarter heeft dan ook niets meer dan zijn best gedaan! Al was zijn best misschien dan toch niet genoeg..
P9UVACS.png
R2rsxBh.png
XzaM4av.png
De beste offer en beste deffer gaan het dus niet waarmaken.. blijven er dan nog spelers over? Uiteraard. Of de speler met het hoogste IQ van dit account weet heeft van het bestaan van deze speler, misschien.
dvDK5CB.png

Kortom het is momenteel nog een account van vallen, opstaan, en is het momenteel een emotionele rollercoaster. Daarom zitten we in de stam Class, klaar om gedragen te worden door deze bende linkse ratten. Wereldwinst halen is niet het meest uitdagende deze classic, we hoeven gewoon niet gekickt te worden! Dat zal afhangen van de lijm die deze stam bij elkaar houdt, de beruchte, geliefde, (demi)god #Leon..
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
973
Joa?

???????????????????????????????????????????????
 
Reactiescore
2.303
Hebben we al gewonnen?
 
Reactiescore
151
Nee. Op de valreep komt er nog een 2e.
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.762

Chameleon

Beste P&P'er 20/21
Reactiescore
3.559
Afkijken kan iedereen! Beetje vergelijken enzo.. pff. Laag spel van Aesthetics weer :sad:

Dat is toch praktisch hoe internen werkt? Anderen het harde werk laten doen om dan zelf even over te nemen :)
 
Reactiescore
1.018
Hallo allen, pak rustig een old fashioned erbij en ga er goed voor zitten, dit is het voorsteltopic van Aesthetics

128849_large


Wij van het account Aesthetics staan voor wat mooi is. Wij willen alle uithoeken van de wereld ontdekken en houden van vakanties en goederen waarmee we het mooiste van de wereld kunnen zien.

Denk terug aan dat ene moment dat je nooit meer zal vergeten, wat was er zo bijzonder aan dat moment. Waarom was dit zo mooi maar vooral, waarom weet je juist dit moment nog?

Voor de een muziek het mooiste wat er is, voor de ander zijn dit landschappen of grote wereldkaarten die langzaam maar zeker met geel ingekleurd worden. Voor ons op Aesthetics geldt dit ook, we zijn dan misschien niet de nummer 1 van de wereld en zullen dit misschien nooit worden maar strijden voor wat mooi is zullen wij zeker. Wij houden van een mooie gele kleur op de wereldkaart, en dan hebben we het natuurlijk niet over Bananas.

Al dit moois kan echter niet gebeuren zonder een klein beetje strijd, de wereld gaat binnenkort echt beginnen. Aesthetics heeft er zin in, want we missen nog een cruciale kleur in ons palet. Vrienden en vijanden van het Leonisme verenigt u om deze wereld zo leuk te maken als mogelijk is. Zo lang het account met de one and only uiteindelijk een mooie streep kan trekken door vijandelijk gebied om de kleur van het bloed van onze vijanden toe te voegen, en er hard maar fair gespeeld wordt wenst team Aesthetics eenieder veel plezier op deze wereld



I'm missing a crucial color in my palette,

that of my enemies' blood



P.S. even een kaartje met de belangrijkste spelers op deze wereld
ef38974f271c1d3d722675cfed4e02b4.png
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
151
Bovenaan