[Inschrijftopic] #WvW 251 Werewolves in Prison

DeletedUser66129

Guest
Werewolves in prison. Escape is impossible
Door *Netsky & Sander14

a425n7.png

Instellingen:
Aantal spelers: 20+
Claimen/netwerken: Aan/Uit
Klaagmuur: Ja (iedereen mag een bericht sturen naar de spelleiding om berichten op de klaagmuur te zetten. Dat betekend dat na alle acties in de nacht de klaagmuur berichten komen. Deze zijn geheel anoniem allemaal.
Hints: Nee
Jager: Ja (stuurt elke dag een naam op wie hij/zij wilt meenemen in de dood)
Heks: Ja (met zowel levens en doodsdrankje)
Dorpsoudste: Ja, overleefd eenmalig de lunch.
Beschermengel: Ja, verliest krachten als (alle) dorpsoudste dood is.
Beul: Ja, mag overdag actie opsturen, deze word zo snel mogelijk bekend gemaakt. Beul word bekend bij het gebruiken van actie.
Slet: Ja, mag elke nacht bij iemand slapen. Word de slet geluncht zal deze dan niet sterven. Word degene gelucht bij wie de slet slaapt zal de slet samen met deze persoon sterven. Doodsdrankje en beulactie uitgezonderd.

Cupido: Ja, is een bijrol. Koppelt zichzelf met iemand anders.
Geliefden kennen elkaar: Ja
Geliefden samen winnen: Ja

Wolven: Ja
Welp: Ja, groeit op na nacht 3. Mag elke nacht welpen, mag geen bewezen beul of burgers welpen.
Infectiewolf: Misschien. Mag naast de lunch in nacht 3 ook nog iemand infecteren tot wolf.
Sjamaan: Nee
Ketter: Nee

Eindtijd stemmen: 22:00
Speciale Rollen naar: *Netsky & Sander14
Weerwolven Moord naar: *Netsky & Sander14
Lynch: Rood & dikgedrukt in het topic. Naam om stem te wijzigen.
Burgemeester: Blauw & Vetgedrukt in het topic Naam om stem te wijzigen.

Extra rollen:

Lieveling
Een hulpje van de wolven. Word voor de eerste nacht gekozen door de wolven en zal vanaf dat moment winnen samen met de wolven. De lieveling mag geen lunch opsturen. Als de lieveling bijv. Jager is mag die in zijn dood nog iemand mee nemen. Dit is dus bij elke rol. Bij het doodgaan van de lieveling zal het bekend worden gemaakt dat hij/zij lieveling is en zijn/haar originele rol.

Prins
Overleefd eenmalig de lynch. De prins word bekend gemaakt bij het lynchen en zal dus eenmalig dat overleven. Bij de tweede keer dat de prins gelyncht word zal deze wel sterven.

Vos
De vos mag elke nacht 3 namen opsturen. Na de nacht krijgt de vos te horen of er een wolf tussen deze spelers zit. Is het antwoord ja mag de vos de nacht erop nogmaals proberen. Is het antwoord nee dan verliest de vos zijn krachten voor die nacht erna. Dan moet hij één nacht overslaan en daarna mag hij/zij weer een poging doen.

Gebroeders
De gebroeders kennen elkaar en weten dus van elkaar dat ze goed zijn. Ze mogen niet met elkaar netwerken.

Overdag: Beulactie, cupido, lieveling.

Nachtvolgorde:
Lynch (prins)
Levensdrankje/Beschermengel
Lunch
Welpactie
Infectie
Doodsdrankje
Vos

Extra’s

Als de jager word gebeuld neemt de jager niet iemand mee in zijn/haar dood. Dit is enkel bij nacht gebeurtenissen (lunch, welpactie, lynch of doodsdrankje)

Speciale rollen en lunch moet worden opgestuurd naar zowel *Netsky als Sander14. Wij zijn niet aansprakelijk mocht je actie niet uitgevoerd worden omdat je dit vergeten bent.

Zwarte dood is mogelijk, zet dit dikgedrukt in het topic. Heb je het fout val je dood.

Hints staan aan, je kan in elk verhaal dus hints vinden uitgezonder het begin verhaal. Ga dus niet opzoek naar hints in het beginverhaal want die zijn er niet.



Cel 23

Cel 23, gelegen in het hoekje van de gevangenis. Deze cel is al tijden toe behoord aan de bekende maffioso baas die meerdere moorden op zijn naam heeft staan. Alleen is deze cel leeg komen te staan omdat hij wou ontsnappen. Al jaren was hij bezig met een plan te maken om te ontsnappen, door veel geheime weggetjes te bedenken en dagenlang te kijken hoe hij het moest aanpakken. Ook onderhandelde hij met de cipiers van de gevangenis, alleen of dit nou zo slim was vroeg men zich dan wel af. Tijdens zijn poging om te ontsnappen is de maffioso baas op het binnenplein doodgeschoten door de bewakers. Een van de cipiers die hij in vertrouwen nam bleek niet te vertrouwen zijn en heeft zijn poging verlinkt. Echter duurde het leven van de cipier ook niet lang meer. De maffioso baas had mensen ingelicht over zijn plan. Zijn bende heeft wraak genomen door het leven van de cipier en zijn familie te ontnemen.

De cel van de oud maffioso baas moest dus weer ingedeeld worden. Drie dagen later kwam er een nieuwe groep gevangenen aan, en wat voor gevangene. Cel 23 werd dus weer ingedeeld voor de nieuwe gevangenen. Omdat er erg veel nieuwe gevangene kwamen werd cel 23 gedeeld voor twee personen, waar voorheen het bedoeld was voor alleen de maffioso baas. De twee wisten het verleden al snel van deze cel over wat er allemaal gebeurd is. Ze gingen zelfde avond nog de cel onderzoeken naar alle mogelijkheden om ‘uit te breken’. Ze vonden een gat achter de wasbak in de cel. Snel ging een van hun op onderzoek uit en de andere stond op de wacht. Uit het onderzoek bleek dat ze vanuit dat gat toegang hadden tot vrij veel plekken in de gevangenis, zo konden ze naar het dak gaan en konden ze bij de het verblijf van een aantal bewakers.

De achtergebleven gevangene hoorde ineens een afschuwelijk geluid, het was het alarm. Hij kroop het gat in en riep zijn kameraad in volle paniek. Al snel kwam hij aangerend en keerde beide gauw terug in hun cel. Op zijn handen was nogal veel bloed te zien en zijn hele gezicht zat ook onder het bloed. De achtergebleven gevangene realiseerde zich dat zijn vriend iets gedaan heeft wat niet mocht gebeuren. Hij heeft zijn wolven krachten gebruikt om twee cipiers te vermoorden. Snel spoelde hij al het bloed van zich af voordat de andere bewakers komen. Al snel stormde alle bewakers lang alle cellen. Iedereen moest naar buiten komen en verzamelen op de binnenplaats. Iedereen zat op zijn knieën op de binnenplaats toen ineens de directeur van de gevangenis binnen stormde. Hij schreeuwde luid en duidelijk dat hij degene die dit de cipiers heeft aangedaan zal straffen. Maar de twee vrienden zaten nogal zwijgend naar elkaar kijkend. Een half uur lang zaten alle gevangene op de binnenplaats. Toen besloot de directeur dat het genoeg was, hij ging weg samen met alle bewakers en de gevangene zelf mochten alles maar zelf gaan uitvechten met elkaar. Alles wat de gevangenis regelde werd ingetrokken, geen voedsel van buiten zou ooit binnen de gevangenis komen tot er ooit iemand zegt wie het gedaan heeft. Dit nieuws kwam nogal hard aan bij elke gevangene en nadat de directeur de binnenplaats verliet gingen er een aantal met elkaar op de vuist. Een aantal ontweken dit gevecht en gingen in overleg met elkaar hoe ze dit zouden aanpakken. Er moest een plan komen wat er moest gebeuren. De ochtend na het gevecht was de schade duidelijk, veel doden, halve binnenplaats was vernield. Alle doden lagen opgestapeld in een hoekje van de binnenplaats. Er moest duidelijk wat gebeuren binnen de gevangenis met allen die het overleefd hadden. Zo moest er iemand verkozen worden tot leider van de gevangenis. Deze maakt een aantal belangrijke beslissingen. Alle gevangene hebben de tijd om te kiezen wie ze graag als leider willen zien. Zo is de ellende begonnen in de gevangenis.
 

DeletedUser66129

Guest
Even een potje weer opgetrommeld die ik 3 maand geleden ofzo heb uitgewerkt. Eerste instantie zou ik hem met Castiel destijds doen maar is niet doorgegaan en wil dit potje erg graag aan jullie (alsnog) presenteren. Dit keer doe ik het samen met Sander.

Vergeten bij te zetten bovenaan (als een mod dit leest, wil je even subkopje 'inschrijftopic' erbij zetten?) maar dit is een inschrijftopic alvast omdat ik het WvW hier niet wil laten doodbloeden. Schrijf je dus vooral in:

1.
2.
3.
4.
5.

Verder laat even weten of je graag verhaaltjes wilt of niet. Mochten er mensen het graag willen zal ik daarmee aan de slag gaan voor jullie :)
 

DeletedUser18987

Guest
1. .TimeforplanB
2. Westkip
3. Lytho
4. Svennieboys
 

DeletedUser76681

Guest
1. .TimeforplanB
2. Westkip
3. Lytho
4. Svennieboys
5. Tigor
 

DeletedUser74005

Guest
1. .TimeforplanB
2. Westkip
3. Lytho
4. Svennieboys
5. Tigor
6. DZ

Wil niet dat ik met mn laatste potje op dit forum de lunch was en stiekem zijn dit toch wel heeulllee leuke instellingen.
 

DeletedUser74005

Guest
Maar Richard, leid je nu met Castiel of met Sander14? :p Zou ff die afbeelding aanpassen.
 

Deleted User - 2265087

Guest
Zitten die extra rollen er sws in? Of alleen is dat ook 'misschien'. (omdat er achter infectiewolf: 'misschien' staat, neem ik aan dat de rolllen waarachter 'ja' staat er hoe dan ook inzitten?)
 

DeletedUser66129

Guest
Alles is in principe misschien. Niet elke rol zal dus voorkomen, of misschien wel.

Moet wel beetje spannend blijven he ;)
 

DeletedUser76681

Guest
Zitten die extra rollen er sws in? Of alleen is dat ook 'misschien'. (omdat er achter infectiewolf: 'misschien' staat, neem ik aan dat de rolllen waarachter 'ja' staat er hoe dan ook inzitten?)

Je gaat toch meedoen? ^^ Spelen we toch eens samen in een potje
 

DeletedUser71172

Guest
1. .TimeforplanB
2. Westkip
3. Lytho
4. Svennieboys
5. Tigor
6. DZ
7. Neuro


Vorig potje was ik echt super inactief, dit potje ga ik doen omdat goed te maken!
 
Bovenaan