Gezocht: Speedronde #2500 - Special ronde

Status
Niet open voor verdere reacties.
Reactiescore
575
Speedronde #2500 - Special ronde

Beste spelers,

Het is de bedoeling dat op de ronde twee of vier stammen actief zullen zijn. Een speler zal willekeurig in een van deze stammen worden ingedeeld. Alle dorpen zullen in een bepaald patroon worden geplaatst. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor de rol van stamleider, zal het aantal stammen, de precieze instellingen en het patroon worden bepaald. Daar kunnen we nu dus nog niets over zeggen, de datum/tijd voor de ronde en de aanmeldingen staat wel vast.

Datum ronde: zaterdag 14 mei 2016 19:00 - zondag 15 mei 2016 21:00 (26 uur)
Datum aanmelding: vrijdag 13 mei 2016 19:00 - 22:00 (zonder aanmelding kun je zaterdag/zondag niet spelen, aanmelden doe je door in te loggen op de speedwereld)

Gezocht!

Ook voor deze ronde kunnen we niet zonder de hulp van enkele spelers. We zijn op zoek naar 2 (of 4) gemotiveerde en enthousiaste stamleiders, die elk één van de stammen kan begeleiden. Van de stamleiders vragen we een degelijke activiteit en goed doorzettingsvermogen tijdens de ronde. Houd er daarnaast rekening mee dat we de stamleiders vragen iets eerder voor de start van de ronde aanwezig zijn, zowel op zaterdag(avond) bij de start van de ronde als vrijdag(avond) voor de aanmeldingen, voor een korte uitleg.

Interesse? Dan kan je je aanmelden als stamleider via het supportsysteem. De deadline voor het aanmelden is op donderdag 12 mei 2016 19:00 uur. Vermeld (kort) waarom we jou moeten kiezen en geef ook gelijk je forum- en spelaccount door! Spelers, die deze ronde graag willen spelen, hoeven zich niet aan te melden. Dit is enkel als je graag als stamleider wilt deelnemen.

Wij wensen jullie alvast veel plezier en succes met deze speciale ronde.

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl speedteam
 
Reactiescore
264
Zonde dat een speciale ronde 26 uur duurt als ie korter was geweest had ik wss meegespeeld.
 
Reactiescore
575
We hebben tot dusver nog geen aanmeldingen binnengekregen. Omdat we belang hechten aan het laten doorgaan van speedronde 2500 in de huidige vorm (d.w.z. stamleiders/aangepast dorppatroon), horen we graag van jullie of er spelers zijn die zich wel als stamleider willen aanmelden als de ronde alleen op zondag (zoals de voorgaande edities) wordt gespeeld?

De ronde was juist in de huidige vorm (d.w.z. 26 uur) opgezet, omdat we vanuit verschillende hoeken de vraag kregen of de speciale ronde weer eens 'over meerdere dagen' kon worden georganiseerd. Echter, als er voldoende aanmeldingen voor stamleider zijn voor de aangepaste variant (d.w.z. alleen op zondag), zullen we dat zeker overwegen.
 

DeletedUser

Guest
De ronden voor komend weekend staan nog niet vast. Maar als er een ronde is, kun je je aanmelden en gaan spelen. Er is geen pre-registratie.

Met vriendelijke groeten,

Myriam (Famdecibel)
Support TribalWars.nl

ff serieus haha
 
Reactiescore
133
Sorry, kan geen tijd vinden voor zaterdag + zondag om stam te leiden. Wellicht speel ik als co mee, voor x uur.
 
Reactiescore
575
We hebben helaas niet voldoende aanmeldingen voor stamleider ontvangen om de ronde te kunnen laten doorgaan op zaterdag (of via de 'verkorte' versie op de zondag). Dit betekent dat ronde 2500 zonder vooraf ingedeelde stammen zal worden gespeeld.

We vinden het jammer dat er niet voldoende aanmeldingen zijn en hopen dat het de volgende keer meer aanmeldingen oplevert. Ronde 2500 zal morgen worden aangekondigd.
 
Reactiescore
575
Update:

We hebben vandaag nog een tweede aanmelding gekregen voor de functie van stamleider. Vanwege de korte aanlooptijd naar de ronde (de aanmelding was immers voor vanavond gepland) hebben we in overleg met de stamleiders besloten dat er nog een vervangende speciale ronde op zondag van 14 tot 22 uur wordt gespeeld.

De ronde is inmiddels aangekondigd en we hopen dat hij in de smaak valt. Bedankt aan de twee stamleiders!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan