Recente inhoud door Novitius

 1. Top/ flopspelers

  witte dorp op de markering
 2. Case Vanquisher.

  Kalm aan daan
 3. Top/ flopspelers

  Ik ben helemaal niet boos.
 4. Top/ flopspelers

  Als je het niet kunt winnen ga je cfs plaatsen door barbaar dorpje te edelen in clusters 564|564 in en in triest
 5. Case Vanquisher.

  Ik intern innosmurf ook maar daar lees ik niets over.
 6. Spotprenten

  Tuurlijk iedereen weet dat
 7. Spotprenten

  Nee dat was ook niet echt mijn doel om je belachelijk te maken. Was meer dat ik dacht hoe kan mijn edel overleven met enkel 15 lc. Maar wel een beetje neutraal blijven hè :p van 90% deff naar 60% off speler mij bestempelen. In beide gevallen ligt dit iets lager
 8. Spotprenten

  Haha heb maar 3 treintjes gestuurd en 1 recap maat. En 2 dorpen winst. En nee ben geen 60% deff eerder richting de 70 maar was meer om jou vorige post toch lichtelijk te ontkrachten :p en mijn lc post ging meer om dat er maar 15 lc bleef leven. Normaal is het toch zo dat de helft moet overleven...
 9. Spotprenten

 10. Spotprenten

  Heb dit nog nooit mee gemaakt.
 11. Casus RRDW

  Bah!!
 12. Spotprenten

  Totaal niet salty pavo, ze zijn verdient gepakt. Maar er is geen eer aan te behalen imo. Vind dit veel leuker. Na een pm te krijgen strakke timing “ sarcasme “ Fake ok!
 13. Spotprenten

  Hahaha dude, je kunt alleen dorpen pakken als mensen slapen. En beter stuur je de @Novitius memes via discord of pm. Niemand wilt ze lezen.
 14. Spotprenten

 15. Case Vanquisher.

  69% om precies te zijn en het is meer flexen omdat het tegen jou is schatje ook al ben ik er inmiddels achter dat er weinig eer aan te behalen is imo.
Bovenaan