Recente inhoud door Kipdrik

 1. Spotprenten

  Je krijgt van mij een welverdiende like voor het ontzettend hoge niveau van deze spotprent, @EquinoxDR hier kan je van leren vriend!
 2. Spotprenten

  Je kan duidelijk zien dat er rekening gehouden is met de karakters binnenin de stam. Niet voor niks dat @Kitana de eikel vormt.
 3. Stam/Profielplaatje - Beoordeling

  Duidelijk een plaatje om van klaar te komen. Ik denk dat we allen @Combino Pastasaus mogen bedanken om zo goed designs te maken voor ons.
 4. PDC WK Darts

  20:30 @Milow Voor wie supporteren we hier?
 5. Top/flopstammen

  Wat een kansloze discussies hier. Het wordt duidelijk weer een leuke wereld
 6. Top/flopstammen

  In principe ging ik gewoon verder op wat MeGustAa zei, maar toch bedankt.
 7. Top/flopstammen

  If you can't beat them, recruit them!
 8. Spotprenten

  Klopt en als je gepakt wordt draai je op voor de consequenties. Jouw punt? TDM is gepakt op het overtreden van de regels, niet meer dan normaal dat het dan ook opgelost wordt ipv weggewuifd?
 9. Spotprenten

  En wij hadden meer verwacht van sommige Tyrant spelers ?! Jammer dat de wereld zo verziekt wordt. Ik zou zeggen pak een pint, dat doe ik ook en luister smile van Juice WRLD. Alles komt wel goed schat
 10. Top/Flopstammen

  Ik ben dronken mvg
 11. Het grote complimententopic

  Dat komt ervan als ik zout op mijn frietjes vergeet, afreageren op TW. Toch een leuk spel dit
 12. Golden Awards

  Dit is mijn eerste GA lijstje, wees niet te hard voor me danku! Beste speler: Aangezien ik er niet was op het begin van de wereld heb ik niet alles meegekregen maar heb gehoord dat langs tyrants kant TAS al leuk defensief werk heeft laten zien. Dat gecombineerd met het feit dat het echt een...
 13. Het grote complimententopic

  Hoe weet je dat ze weggegeven worden? Wat als ALONES slim aanvalt wanneer de troepen op RT zijn? Meneer Kyuka u zou niet zoveel aannames moeten maken.
 14. Het grote complimententopic

  Ik zou graag mijn complimenten willen geven aan EZG en Steen voor het zorgen dat ik brein dood dit leuke event kan spelen!
 15. Het grote complimententopic

  ik wil graag jenever bedanken om mij geen kater te geven vandaag!