Recente inhoud door Doppler Effect

 1. Dorpenvoorspeller

  Nummer 1 speler: 253 Nummer 1 stam : 912
 2. Praathoek

  Ja joh, beste meteen op delete. :smile::cool2:
 3. Praathoek

  Hahaha woest ben ik dan. :biggrin:
 4. Spotprenten

  Nee hoor is ook helemaal niet bedoeld als afbranden. maar als je beweert dat je bewijs hebt dan moet je het ook op tafel leggen. Mag ook altijd privé als je wilt.
 5. Spotprenten

  Als je A zegt moet je ook B zeggen of gewoon je mond erover houden.
 6. Spotprenten

  Is lastig te zeggen als we niet weten of het bv een echte fusie is of dat de andere speler daadwerkelijk stopt met TW. Boosten is in mijn mening met een voorbereid plan starten met meerdere accounts en die later samenvoegen tot 1 main account. De uitgeschakelde mogelijkheid om spelers uit te...
 7. Spotprenten

  Of je clear is nog niet full genoeg of ze hebben behoorlijk wat Def mogen opsparen. Anyway, morale is just like karma. Both a bitch. :biggrin: :p
 8. Spotprenten

  Lol, voor 500% aan GS pakketjes brengt een "beetje" wel naar een geheel nieuwe betekenis. Denk dat de meeste spelers die serieus op de wereld spelen er wel pp tegenaan hebben gegooid met het event maar wij komen in ieder geval bij lange na niet aan die 500%. :biggrin:
 9. Spotprenten

  Dat is toch gewoon zonde van je (op het moment) dure edels.
 10. Top/Flopstammen

  Misplaatste arrogantie, sinds kort hebben jullie pas ODA behaald. Lang geteerd op de successen van Livingdeadsouls en King of PVM.
 11. Top/Flopstammen

  Death ook niet, je punt?
 12. Top/Flopstammen

  Ironisch om dat te horen van iemand uit EWS.
 13. Top/Flopstammen

  Vroeger heette zo iets gewoon frontlinie.
 14. Top/Flopstammen

  ? 117 #RIPMAUSWAGEN: 511|481 Ons dorp is precies hetzelfde dus niet gaan janken. "Ohh kijk hun eens" terwijl hetzelfde is gebeurd door jullie. Ons heb je er in ieder geval niet over gehoord toen het gebeurde.
 15. Top/Flopstammen

  Mooi staaltje "Kijk ons eens roomser zijn dan de paus". Toen EWS de vv had van Flapoor en Chameleon mocht internen werd er helemaal geen rekening gehouden met clusters dus ga hier nou niet zo schijnheilig lopen doen.
Bovenaan