Recente inhoud door Chameleon

 1. Chameleon

  Classic 25~Verwachtingen

  Ja, ik houd wel van een goeie grap!
 2. Chameleon

  Classic 25~Verwachtingen

  Ja, alles is een slecht grapje als het vergelijkt met Tyrant? :/
 3. Chameleon

  Classic 25~Verwachtingen

  Prima, was slechts een grapje
 4. Chameleon

  Golden Awards

  Dat lijkt me een prima idee voor ons allen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat Legolas het enige account is dat netjes gedeffed heeft en wil daar nog wel mijn complimenten voor geven.
 5. Chameleon

  Golden Awards

  Nogmaals, domweg naar de ranglijsten gaan om een overmacht te berekenen slaat nergens op. Wij hadden 3.9mil in de laatste wave. Daarbij heeft Night Train nog nooit een aanval gestuurd op OLW.
 6. Chameleon

  Golden Awards

  Moeten wij vooraf weten dat OLWII niets gaat doen dan? Ze lagen er, ook aan ons front, dus we houden daar rekening mee. Nogmaals; de enige reden dat wij in zijn gegaan op een aanvraag van ASAP om samen aan te vallen is jullie kwantiteit. Ja, als je maar één frontspeler van Fear op je stam hebt...
 7. Chameleon

  Classic 25~Verwachtingen

  OLWIV iemand?
 8. Chameleon

  Golden Awards

  Ik mag niet hopen dat je van Ezra gematigde, onderbouwde posts had verwacht? Tis tenslotte gewoon een tokkie
 9. Chameleon

  Golden Awards

  Dit is wel echt maximaal data manipuleren om het in je eigen voordeel te laten spreken. De stam Blame heeft nu 557k punten, dus absoluut geen 700k. Tevens was de eerste massa op 13 Feb, toen had Blame 237k punten? Er hebben, voor zover ik weet, twee spelers uit die stam mee aangevallen. De helft...
 10. Chameleon

  Golden Awards

  Ze vraagt erom hoor, door haar eigen klederdracht. Wie gaat er nu zo over straat lopen en verwacht dan dat mensen als Melvin zich kunnen inhouden?
 11. Chameleon

  Golden Awards

  Je hebt een baan, school en ambities, volgens mij kun je nooit betrokken zijn bij EWS?
 12. Chameleon

  Golden Awards

  Overigens lijkt 30 accounts me vrij sterk en is dat wel enigszins hypocriet gezien jullie zelf 3 volle stammen hadden met spelers.
 13. Chameleon

  Shakedown8 en zijn werkwijze

  Je mag gerust quoten waar ik dat beweer? Mijn post is enkel en alleen een weerlegging op de post van Filip waarin hij ons beticht van het internen van OLW, iets dat ik vrij hypocriet vind gezien zijn eigen overnames.
 14. Chameleon

  Shakedown8 en zijn werkwijze

  Dom Perignon - Een analyse van het account Na de compleet ongefundeerde sneren richting EWS heb ik besloten eens een analyse te doen op het account Dom Perignon, het account wat vast en zeker niet veel interns zal hebben? Well, here we go: Het account kent 72 overgenomen dorpen, opgedeeld in...
 15. Chameleon

  Shakedown8 en zijn werkwijze

  Wel schrijnend dat wij beetje halfbakken interns en rekruuts edelen, maar dat jouw almachtige stammetje minder ODA heeft?