Recente inhoud door biervertier

 1. praathoek

  Eindelijk eens wat actie hier? Is Dream al nat?
 2. Stab Damage?

  Hmm ziet er op het eerste oog uit als stab, MB's die dorpen verliezen waardoor je zelf CF's krijgt en dan maar op een andere manier de dorpen bij de tegenstander proberen te pakken als CF. Hoe kwam Damage aan die dorpen? Overgenomen met een blitz? Leeg gezet? Meer info!
 3. Spotprenten

  Heb nog geen kata's in 83 gezien... Misschien dan toch maar een paar maken
 4. Top/flopspelers

  Ik zou ze doen, top!
 5. Eindstrijd: Gaatje VS House en Trump

  Succes! Hoelaat gaat het los?
 6. Top/Flopstammen

  Hoor in de wandelgangen ook dat AYS op delete staats sinds een paar minuten :rolleyes:
 7. Top/Flopstammen

  Uhmm ik volg dit niet helemaal, maar als ik snel naar de liggingen kijk dan is een 1vs1vs1vs1 waarbij BBQ in het midden ligt waarbij ze bestookt kunnen worden vanuit alle 3 de tegen stammen toch voor die stam ook geen goeie optie?
 8. Top/Flopstammen

  Zag dat die ergens bovenaan de ranking bungelt, dat z'n speler dan zoon actie uithaalt tja ik zeg er maar niets van :)
 9. Top/Flopstammen

  Die CF die je hebt sinds vanmorgen lijkt wel een trieste actie :rolleyes:
 10. Next level backstab

  Nou nou nou, wel even lief blijven hé! Volgens mij hebben wij samen nog nooit in dezelfde stam gespeeld? Dat ik hier op het AF toxic af ben is toch ook de bedoeling? Brengt wat leven in de brouwerij!
 11. Next level backstab

  Wat probeer je nou precies te bereiken door hier weer verder over door te gaan zeiken? Er is ook een leven "After the stab" je komt naar mijn mening hier gigantisch wanhopig over.
 12. Next level backstab

  Nick | nicksimonvandaag om Kan het wel even kort uitleggen. Depths viel een bondgenoot van mijn stam aan (bondgenootsschap) was besloten door alleen nosense. Op de dag dat depths aanviel werd die bondgenoot uit zn eigen stam gegooid, maar nosense vond het nodig om depths aan te vallen...
 13. Next level backstab

  Waarom betrek je je eigen stam op dat moment niet mee in de aanval? En wel "Randoms" buiten de stam om? Wat ik hier vooral lees is dat je weinig tot niet communiceert en dat je een eigen weg trekt. Als je goed contact onderhoud met je (ex) stam was dit denk ik heel anders gelopen
 14. Spelen jullie nog?

  rip voor het niet alleen deleten van het forum account maar ook het hele speel account
Bovenaan