Top/Flopspelers

Reactiescore
3.539
nee dacht voor je extreem big brain groot ego :eek:

Mooi bewerkt (wel lief) maar las het wel. Dan hebben we helaas niet genoeg aan 1 brede zetel. Maar laten we even ontopic/onderwerp gaan.

Lastige discussie trouwens. Valt voor beide kanten wat te zeggen, redelijk grijs gebied. Als ik echt een stelling moet innemen zou ik zeggen ik in deze specifieke situaties geen kata's zou gehanteerd hebben. Hanteer ze enkel op spelers die je geveegd hebt 'en' die enkel nog zitten aan te modderen met burgerwachten zonder nog ambities te tonen.
 
Reactiescore
1.363
Speciaal voor jou, aangezien je wel vaker dingen verkeerd hoort. ;)

Bekijk bijlage 23016
??
??
De ballen niet? Met zo'n idioot groot front ga je niet je front vergroten, maar pak je idd de zijkanten ja, die overigens ook beter waren dan Noble, Mac duck was by far de lastigste tegenstander die classic. Iedereen op die wereld zei dat noble naccer had moeten wegspelen, maar dat gebeurde totaal niet. En zoals ik idd zei, als de incs eindelijk komen stond je al delete, vrij makkelijk om er zo vanaf te komen.
Maargoed als jij vond dat het niet beschamend was voor Noble, prima. Velen zien het toch anders.



Games die er op de massadag in de ochtend een uur niet was scheelde zeker ja, maar heeft de wereld niet beslist. Zoals in elke classic endgame hadden beide kanten problemen met activiteit, verschil was dat Lions overal aan het klagen was over oa games en ons dus eigenlijk uitnodigde om daar te gaan blitzen, waar N00BS vrijwel al zijn problemen intern hield. Naccer en Gli hebben heel lang achter elkaar onder druk gestaan en amper verloren, waar op verschillende accounts van Lions bij ongeveer elke aanval winsten werden gepakt, niet omdat ze niet aanwezig waren. Verschil met Lions was wel dat iedereen daar op zijn account bleef zitten en in N00BS we denk ik precies de juiste spelers op de juiste plekken hebben gezet, maar nog steeds hadden we eigenlijk op elk account een mannetje tekort.

1599848706007.png

Ik gun je wel zo'n mooie ronde leesbril man :).
 
Laatst bewerkt:

Deleted User - 487694086

Guest
En we zijn weer terug bij Elko die mensen ongegrond stabber noemt zodra die het even niet meer weet.
 
Reactiescore
3.539
Ik wil best jureren in de praathoek of het een stab was als beide hun verhaal brengen om het voor eens en altijd uit te klaren?
 
Reactiescore
1.367
Ik wil best jureren in de praathoek of het een stab was als beide hun verhaal brengen om het voor eens en altijd uit te klaren?

Beide zijn stabbers en runners
 
Reactiescore
973
Ik wil best jureren in de praathoek of het een stab was als beide hun verhaal brengen om het voor eens en altijd uit te klaren?

Was simpel gezegd een geëscaleerd conflict in de start/midgame van de classic tussen 2 accounts waarvan 1 op delete is gegaan na wat gedoe en later een ander account joinde bij een tegenpartij. Lijkt me overigens niet echt relevant tussen Noble versus naccer, sinds alles toen al had plaatsgevonden en de end game bezig was tussen twee relatief even grote stammen.
 

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.405
Hallo het is Tim hier met een zeikpost, ik vroeg me af of bovenstaande 10 posts een referentie zijn naar dat hoog AF-niveau waar ze altijd mee komen wapperen? Mij lijkt heeft een hoop praathoekwaardige onzin gemengd met discussies die al 17 keer gevoerd zijn maar waar wereldspelers nooit genoeg van krijgen. Ik kan me natuurlijk vergissen, dus ik vraag het graag aan de specialist @Theo Walcott. kun je hier even toelichting over geven? En voordat er weer een rel ontstaat: Nee het is geen verwijt naar bovenstaande posts, drukte is gezellig, ik probeer gewoon de mindset van sommigen te snappen om conflicten te vermijden.

Nog mensen gekatapulteerd deze avond?
 
Reactiescore
3.539
Het 'hoge' AF niveau is meer iets voor latere fases in de wereld. Echt relevante dingen zijn schaars of niet groot genoeg om lang over in discussie te gaan. Beetje irrelevant gespam kan in deze wel wat mij betreft.
 
Reactiescore
973
Ik zou bovenstaande reacties nu niet specifiek vergelijken met het gebruikelijke niveau in de praathoek. Zou het meer verwoorden als irrelevante oude vetes die wellicht relevant voor w76 kunnen zijn of worden, diplomatieke banden zijn ten slotte zeer belangrijk op tw. Oude vetes en gebeurtenissen leven tenslotte vaak door in nieuwe werelden.
 
Reactiescore
2.062
De specialist is hier aant woord inderdaad @tim010. Het AF niveau wordt inderdaad steeds hoger op w76 alleen jammer dat mensen zoals @Dream Team. dit weer verpesten met hun slechte niveau. Grote mond maar niks waar maken, zoals @DragonShield3 dit altijd zegt. @We Like Hot Chicks pauper noobs zeggen we dan!
 
Reactiescore
1.853
Geen idee waarom je mij probeert mee te slepen in één van je inhoudsloze discussies waar je al om bekend staat hier op dit W76 forum, maar daar bedank ik vriendelijk voor.
 
Bovenaan