Golden Awards

Deleted User - 487955892

Guest
Beste speler: Cerillius Fidellii



Waarom heb ik eigenlijk geen idee maar ik verwacht al voor meerdere weken veel van deze speler en laat dit ook vaak zien, we gaan natuurlijk nog zien wat dit waard is.



Beste stam: TWGHG



Ik verwacht dat met de mooie ligging in de Rim en binnenkort ook nog een vrije recruit een hoop van deze stam, of ze di took waar gaan maken is natuurlijk altijd maar de vraag. Maar ze Hebben met Stino de Straatgangster zeker een goede basis liggen.



De beste stam speler: PalliePatatje



Zoals hij zelf ook al vermeld heeft in zijn eigen lijstje, hier kan ik het puur mee eens zijn, hij heeft ons meerdere keren uit de brand geholpen en zich met gecoordineerde aanvallen op targets van ons ook meerdere keren goed laten zien.



Het grootste ego: Youri214



Jammer dat je altijd van die spelers tegenkomt die in een sort bubbel leven dat ze dit spelletje wel even kunnen en dat alles diplomatisch te regelen valt. Verder heb ik nog weinig gezien van spelers waarvan ik zeg die Hebben me een grote ego.



Beste leider: N/A



Ik heb totaal geen zicht op de leiderschap in andere stammen, als accountleider ga ik toch zeker voor Jarno van Sjaak Trekhaak waar ik zelf ook op speel, op de tijden dat Joey en ikzelf niet beschikbaar zijn neemt hij het voor ons over, ook al ser nachtwerk moet gebeuren is hij de eerste die zichzelf opgeeft.



Slechtste leider: Youri214/Psychopath.



Youri214 belooft dingen in een NAP die hij zelf niet na kan komen, dit achtervolgt hem uiteindelijk altijd en denk dat di took zijn stam de kop heeft gekost.



Psychopath. Jammer genoeg heb ik dit zelf ook ondervonden in de stam, heeft totaal geen idee wat er in de stam omgaat, wil graag de leider zijn maar heeft hier niet de activiteit voor wat hem toch elke keer tegen werkt.



Meest onderschatte stam: Yes!



De groei die ze laten zien is me zeker niet ontschoten en ziet er goed uit voor de toekomst, ben benieuwd wat dit in de toekomst gaat doen aangezien hun ligging naar mijn idee niet optimaal is, maar er zit zeker potentieel in deze stam



Meest overschatte stam: N/A



Denk dat alle stammen die ingeschat worden een kans maken op het moment,



Meest overschatte speler: .TheAlphaAndOmega



Denk dat iedereen dit ook wel ziet al weet ik niet of ik de spelers op dit moment goed kan inschatten door de vele interns die zijn gebeurt, hoop dat ze zich uiteindelijk van de positieve kant laten zien.



Meest onderschatte speler: Stino de Straatgangster.



Met een hele stille ligging in de Rim aan de westkant van de wereld verwacht ik heel veel van deze spelers op het account, heb hun naam toch nog niet vaak voorbij zien komen.



Met wie zou zeker graag in een stam zitten: N/A



Ik ben blij met de stam waar ik in zit en zou hier ook niets aan veranderen.



Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: N/A



Geen idee, je kan dit op verschillende manieren opvatten, maar ik zou gaan voor de spelers die ver van ons weg liggen, want wat Hebben wij era an.



Mooiste spelers naam: .TheAlphaAndOmega



Vind het gewoon een goede en sterke naam, jammer dat er dan ook weer een stam genaamd Alpha was en ook nog is een stam genaamd Omega is.



Mooiste stam naam: N/A



Bevalt me eigenlijk helemaal niks van alle stammen.



Het tofste topic: N/A



Het domste topic: N/A



Favoriete forum poster: Jentele, iedereen vind hem de minst favoriete voor 1 of andere manier maar ik vind het juist wel mooi brengt beetje leven in de tent.



Minst favoriete forum poster: N/A



Dikste wannabe op het forum: Jarne van PalliePatatje



Dikste wannabe in het spel: Youri214



Mooiste profiel foto van spelers: Mickey Mouse, gewoon zo lekker normaal.



Mooiste profiel foto van stammen: STAL



Mooiste actie van de wereld: Is er al iets gebeurd?



Meest belovende speler voor de toekomst: Rajan, stamgenootje van me die denk zelf ook niet had gedacht zo vert e komen maar doordat ze graag willen met de CO’s op het account ik ze toch gewoon een veel belovende toekomst geef.



Meest belovende stam voor de toekomst: YES!



Zoals voorheen gezegd, laten op een moeilijke positie toch een goede groei zien, ben benieuwd wat dat nog gaat brengen.



Grootste blunder: 4 edels sturen denk..



Voor wie heb je nu echt respect: N/A



Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Mijn eigen CO Joey



Ik wil graag nog meedelen dat: Kom maar op met die discussie
 
Reactiescore
3
Beste speler: Aangezien ik niet alle onderlinge acties volg, moet ik me beperken tot waar ik weet van heb. Daarom vind ik dat Medicated. hier wel een plekje verdient. De aanvallen op onze stamgenoot waren een mooie actie.

Beste stam: Goh, hier is ook nog veel voer voor discussie. Het gaat vrij gelijk op, maar toch gaat mijn buikgevoel richting Retro vanwege hun ligging en mooie groeimogelijkheden.

De beste stam speler: Lijkt me lastig om te zeggen, ik zit maar in 1 stam dus heb geen idee hoe het er bij de andere aan toe gaat. Als ik naar de ODS kijk, neig ik ook hier Medicated. te zeggen.

Het grootste ego: Ikzelf natuurlijk :D

Beste leider: Heb geen idee hoe het er intern in andere stammen aan toe gaat, dus laat ik deze blank.

Slechtste leider: Idem.

Meest onderschatte stam: Yes! verdient hier wel een plekje. Ze hebben tot nu toe nog niet zoveel laten zien in mijn ogen (Laten we even de stab van Unknown. achterwege laten :biggrin:).

Meest overschatte stam: M-A Staan vrij hoog, maar hebben ook nog niet zoveel weerstand gehad daar hun stam in het oosten ligt.

Meest overschatte speler: Ik ga eens gek doen en deze aan Mickey Mouse geven. Ze staan nu eerste maar hebben ook vrij weinig front met andere degelijke spelers.

Meest onderschatte speler: Wat ik hoor over Stino de straatgangster doet me wel denken dat het generieke wereldbeeld over hem slechter is dan hij daadwerkelijk speelt.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: PalliePatatje, Stino de straatganster en nog enkele. Zijn een aantal gezellige kerels in de Discord :)

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Goh, ik denk dat ik niet echt (meer) een steenharde haatverhouding heb tegenover bepaalde spelers.

Mooiste spelers naam: Klassieker, maar klinkt altijd mooi: .Final Meltdown

Mooiste stam naam: Knuffelberen natuurlijk, wie houdt er nu niet van knuffelberen haha.

Het tofste topic: Dit topic uiteraard.

Het domste topic: Top/flopstammen, daar is al 39 dagen niets meer in gezegd :D

Favoriete forum poster: Ik volg het forum niet echt zo intensief, dus deze laten we open.

Minst favoriete forum poster: Idem

Dikste wannabe op het forum: Idem

Dikste wannabe in het spel: PalliePatatje, je mag zelf kiezen of je dat slecht opvat haha.

Mooiste profiel foto van spelers: Gambling on Green.

Mooiste profiel foto van stammen: KNUFF, een beer met bier? Wat wil je nog meer.

Mooiste actie van de wereld: Er is nog te weinig gebeurd in mijn ogen.

Meest belovende speler voor de toekomst: Sjaak Trekhaaak, degelijk cluster, veel groeimogelijkheden en weinig weerstand.

Meest belovende stam voor de toekomst: Ik ben benieuwd naar TWGHG hun 4e recruit!

Grootste blunder: Met een half dronken kop 4 edels sturen in plaats van 3.

Voor wie heb je nu echt respect: Mensen die geen ananas op hun pizza doen!

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Iedereen die een beetje vriendelijk is en wederzijds respect toont.

Ik wil graag nog meedelen dat: Ik honger heb.
 
Reactiescore
26
Om het forum wat actiever te maken en in de hoop dat er wat meer lijstjes komen om te voorkomen dat het nog saaier gaat worden drop ik hierbij een lijstje. Ik zal in een later stadium nog wel een lijstje maken, maar deze is geldend voor dit moment. Ik heb een zo objectief mogelijk lijstje gemaakt (in hoeverre dat kan :p), dus hier gaan we:

Beste speler: Ik benoem hier Medicated. die voor mij met kop en schouders bovenaan staat. Bewijst zich ruim voldoende op offensief, defensief en ondersteunend vlak en zou voor mij prestatiegewijs hoger in de rankings moeten staan.

Beste stam: Tsja, een beste stam, valt veel van te zeggen. Gezien ligging, mogelijkheden en huidige accounts ga ik hier voor Retro. Desondanks verwacht ik ook dat de andere topstammen er vol voor zullen gaan, maar momenteel zijn de andere stammen nog niet compleet voor de eindfase en nomineer ik Retro hier.

De beste stam speler: Medicated. en Cerillius Fidellii krijgen hier van mij een plekje, grotendeels omwille van hun ODS. Wanneer mensen in mijn volgende lijstje hier willen komen te staan zullen ze hun plekje goed kunnen bemachtigen wanneer hun acties te zien zijn :p

Het grootste ego: Gelukkig nog geen speler met een te groot ego tegengekomen, maar mocht je er eentje zijn, stuur eens een berichtje dan kun je in m'n volgende lijstje :p

Beste leider: Hmm lastig, weet niet precies hoe het er overal aan toegaat, dus zou zo op het oog zeggen dat de leiding van de huidige stammen M-A, TWGHG en Retro hier een mooi plekje krijgt.

Slechtste leider: Hier ga ik voor de leider van Yes! wat volgens het in-game profiel van de stam duidt op Unknown. Ik wilde hier schrijven dat de leiding kordater had moeten optreden ten tijde van de stab, maar dat gaat lastig als het de leiding betreft.. Het duurde te lang voor er een oplossing kwam voor het probleem wat nooit had mogen plaatsvinden.

Meest onderschatte stam: Heb niet het idee dat er momenteel stammen onderschat worden.

Meest overschatte stam: Hier ga ik voor KNUFF. Niet zo zeer dat iedereen een hoge verwachtingen had, maar TWGHG beukt met succes op KNUFF. In de hele stam een groot gebrek aan ODS bij de uitgevoerde massa door TWGHG, maar om speculaties te voorkomen zullen we voor de fijne details van deze massa de heren van TWGHG het woord geven. Er lijkt weinig tot geen leiding in de stam en een groot gebrek aan communicatie.
Verder benoem ik hier CASINO. Ik had heel wat meer van deze premade verwacht. De premade is omgevormd tot 1 account, een internkoning is gerekruteerd en weggespeeld en nu slechts met 2 man over. Ik hoop voor hen dat ze zich kunnen herpakken en de verwachtingen kunnen waarmaken.

Meest overschatte speler: .TheAlphaAndOmega krijgt hier van mij een plekje. Ik denk dat het voldoende zegt wanneer we kijken naar de overnames van deze speler. Verder komt deze speler opdagen wanneer een account gebroken is en er gratis dorpjes af te halen zijn. In mijn ogen een onverdiende plaats in de top van de ranglijst.
Hier ken ik een plekje toe aan realmen93. Speelgeschiedenis op deze classic heeft denk ik genoeg bewezen, zowel de overnames ter opbouw van het account als de overnames die leidden tot de val van het account. Verder dus geen onderbouwing nodig hier.

Meest onderschatte speler: Ondanks het feit dat ze al weggespeeld zijn ga ik hier voor Blood and Wine. Ze hebben lange tijd solo stand gehouden toen ze onder vuur lagen. Kunnen heel wat mensen hier nog wat van leren.
Verder benoem ik hier Yellow Pin. Een weinig benoemd account met een prima doorzettingsvermogen ten tijde van het gespam van realmen93 met zijn kornuiten.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Momenteel ben ik uitermate tevreden over mijn stam en heb hier dan ook niet echt mensen te benoemen. Hoop er heus nog wel een paar tegen te komen deze wereld dus hier kom ik gerust op terug in een nieuw lijstje later deze wereld.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Ik denk dat hier niet heel veel achtergrondinformatie voor nodig is, maar hier ga ik voor Unknown. gezien de uitgevoerde acties op deze wereld die ik verafschuw.

Mooiste spelers naam: Warempel je staat 2x in dit lijstje xD maar hier ga ik voor .TheAlphaAndOmega

Mooiste stam naam: Mergers and Acquisitions

Het tofste topic: Golden Awards
is altijd wel leuk om te lezen om te zien hoeveel inzicht iedereen heeft in de huidige wereldsituatie.

Het domste topic: Er zijn niet veel topics, dus is er voor mij niet echt een dom topic momenteel. Hoop eigenlijk dat er juist wat meer gaan komen :p

Favoriete forum poster: jvds11 heeft prima inhoudelijke posts en een fel mede-afkeurder van stabs wat die niet onder stoelen of banken schuift.

Minst favoriete forum poster: .Final Meltdown krijgt hier een plekje. Manier van posten beviel mij persoonlijk niet zo.

Dikste wannabe op het forum: Deze is voor onze koning patat: PalliePatatje al houdt hij zich aardig rustig de laatste tijd ;)

Dikste wannabe in het spel: Nog niet ontdekt :(

Mooiste profiel foto van spelers: Fairytale of Lies

Mooiste profiel foto van stammen:
Lock.

Mooiste actie van de wereld: Massa op realmen93. Verder nog niet veel spetterends gebeurd dus kom maar op met die mooie acties.

Meest belovende speler voor de toekomst: Hier kan ik Stino de straatgangster benoemen. Ik heb het gevoel dat dit account nog niet bewezen heeft wat ze te bieden hebben. Ik hoop van hen meer te zien in de nabije toekomst.
Verder benoem ik hier Vito Corleone W12, een account wat weinig benoemd wordt maar wat denk ik wel wat te bieden heeft. OD is nog relatief laag, maar hebben wel interessante ligging dus ben benieuwd hoe zich dat gaat ontvouwen.

Meest belovende stam voor de toekomst: Dat zal de toekomst uitwijzen :p dus ga hier niet in gissen (flauw he)

Grootste blunder: OS sturen naar een dorp om er vervolgens een clear achteraan te gooien. Lekker bezig :rolleyes:

Voor wie heb je nu echt respect: Voor de mensen die er ook niet vies van zijn om een nachtje door te halen of om iets te schuiven om vol doorzettingsvermogen door te kunnen spelen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Hier krijgen mijn stamgenoten een mooi plekje. Wanneer iets in het belang van de stam is behartig ik dat zeker!

Ik wil graag nog meedelen dat: er wel ontzettend snel meer lijstjes moeten komen, omdat het zo veel te saai is op het forum :p
 
Reactiescore
32
Beste speler: Om meteen niet te partijdig te zijn en iemand van mijn eigen stam te nomineren , zal ik objectiviteit in de weegschaal leggen en hierbij afgaan op mijn eigen ervaringen. Retro ken ik persoonlijk niet , dus ga ik hier dan maar voor Stino de straatgangster. Voor velen niet de speler die ze zouden zetten hier , aangezien ik denk dat niet veel mensen de bespelers ervan kennen. Echter , ik wel ( ik speel met Stijn W72 samen op ACAB ) , waar hij mooie dingen heeft laten zien. Verder wordt het account aangevuld door verschillende karakters die in mijn ogen wel complementair zijn aan elkaar.

Beste stam: Retro dan maar ? Hebben al 4 recruits een hele tijd , dus lijkt het me een ook pak makkelijk en gemakshalve zal ik , aangezien mijn hoofd breken over die de beste stam zou zijn met 4 recruits , een vraagstuk die ik aan mij voorbij zou willen laten gaan. Hebben een naar verluidt goede massa gedaan op internkoning Realman , al zou je bijna denken dat door een ‘ act of god ‘ deze internkoning ter vernieling is gespeeld. Thanks God !

De beste stam speler: Beste stam speler lijkt me partijdigheid wel aan de orde , en daarom zou ik eigenlijk graag voor David gaan van het account Rajan. Mochten begin van de wereld aanhoren dat ie op zijn eigen account , Mister Nice Guy ( what’s in a name ) , niet solo verder wou , dus hebben wij deze mogen internen ( shame , shame , shame ). Kwam op ons account terecht , maar door onze verschroeiende activiteit , mede door Joey die eerder rekensommen voor pakketjes wou maken dan de financiële cijfers van zijn werkgever onder de loep te nemen , alsook Eloy die bij het uitspreken van de woorden ‘ meer edelen , meer dorpen ‘ tot een cartoonistische gestoorde professor met scherpe tanden en blikseminslagen tot gevolg leek herleid te worden , niet in het plaatje sjaak trekhaaak pastte.

Verpatste dus naar Rajan waar ie toch een enorm mooie cluster heeft gezet en dus eigenlijk ook gewoon prima gedrag vertoont heeft die we enkel kunnen aanmoedigen ! Top stam speler !

Het grootste ego: Geen idee , ken maar weinig mensen persoonlijk. Alpha en Realman kunnen uitstekende personen zijn , al lijkt het feit dat bijvoorbeeld Alpha een hele stam internt ( met voorbedachten rade ) niet meteen een goede eerste indruk die je nalaat op spelers die wat vanuit een adelaarsnest de wereld overschouwen.

Voor de rest alle personen die het woord stabben te pas en te onpas gebruiken.

Beste leider: Geen idee , en stel me ook de vraag of je met een stam van 4 personen een prominente echte leider nodig hebt ? Is degene die de luidste , meest extraverte stem heeft dan per definitie de leider ? Questionnable , dus ik dien deze vraag pro forma in !

Slechtste leider: Ook hier hetzelfde verhaal : ben je per definitie een slechte leider als je stam het niet gehaald heeft ? Dienen we CASINO te stenigen voor het feit dat het niet werkte. Neen , dus laten we dit ook maar blanco indienen.

Meest onderschatte stam: Zou hier YES gezet hebben , al is dat waarschijnlijk door de negatieve weerklanken niet meer het geval. Velen zullen , zoals ik soms hoor en zie op de wereldchats of forums , blijvende traumatische ervaringen overhouden aan de praktijken die hier zouden kunnen gebeurd zijn. In deze tijden van corona is hulpverlening moeilijk te vinden , toch wil ik deze mensen een hart onder de riem steken !

Meest overschatte stam: MOTW in de rim van Retro. 80k punten en retro edelt al van hen weg in plaats van op hen te gaan. Bang Retro ? Nee geintje , bulderlach maar voort , huil tranen met tuiten en lees dan het volgende : heb het gevoel dat er geen enkele stam overschat wordt ?

Meest overschatte speler: Zijn we allemaal niet een beetje overschat in ons eigen kunnen ? Dienen we niet tot inkeer te komen en terug te gaan naar de wortels van ons bestaan ?

Meest onderschatte speler: Denk dat ik hier m’n eigen co spelers zou willen plaatsen. Kent iemand Eloy en Joey ? Neen. Zijn ze goed ? Ja. Behoort dit dus tot de definitie meest onderschatte spelers ? JA !

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Stino de straatgangster , misschien wat mensen van retro zoals Yellow Pin ( was die niet duits ) , al was het maar om samen naar de Oktoberfesten te gaan !

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Realman , alpha ( want dan is je wereld klaar , die internt je )

Mooiste spelers naam: .Donald Trump , mede door het feit hoe die in z’n rol zit van wel degelijk Trump te zijn , zorgt enerzijds voor argwaan , anderzijds voor hilariteit !

Mooiste stam naam: CASINO ( gegokt en ( voorlopig ? ) verloren

Het tofste topic: Dit topic , exclusief het gezever van labiele personen die niet om kunnen gaan met een humoristische nuance hier en daar ^^

Het domste topic: Al de rest wat het forum rijk is , is toch klinkklare onzin waar vastgeroeste oldgens het meningen fulmineren

Favoriete forum poster: Geen idee , volg nooit het forum

Minst favoriete forum poster: /

Dikste wannabe op het forum: /

Dikste wannabe in het spel: Alpha en Realman ?

Mooiste profiel foto van spelers: .Donald Trump : wie anders beweert , bestudeert de wereld niet goed genoeg.

Mooiste profiel foto van stammen: CASINO ? Tja een roulette :p

Mooiste actie van de wereld: Meh , geen idee , zijn er al echt toppers tegen elkaar geclasht ? Realman mss ja , al heb ik daar geen hoge dunk van. Laten we alle acties van iedereen als mooiste actie zetten , zo voelt iedereen zich 1 in deze 1.5m maatschappij !

Meest belovende speler voor de toekomst: Zidan , vele jaren jonger dan mezelf ( sorry kusjes HAHAH ) en nu , ondanks hier en daar een vijsje die nog extra aangeschroefd moet worden , beschikt ie toch al over heel wat kwaliteiten. Nog enkele TW jaren op z’n teller en dit wordt 1 van de beteren der aarde denk ik.

Meest belovende stam voor de toekomst: TWGHG , mooie ligging , lijkt prima in orde te zijn

Grootste blunder: 4 edels sturen , een voorgeedeld dorp met 3 edels nog is treinen , … De klassiekers niet ?

Voor wie heb je nu echt respect: Mezelf dat ik dit lijstje helemaal heb afgewerkt. Geen wonder dat er niet veel mensen dit doen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Eloy en Joey. Pesten me al is graag door m’n jongere leeftijd denk ik , maar tonen sympathie voor m’n principes dat als hoofdeigenaar van een account , ik 24/7 beschikbaar ben , en dat doet deugd. Toppers.

Ik wil graag nog meedelen dat: Iedereen die zich verongelijkt voelt en denkt dat ik complete klinkklare onzin tot inkt heb verwerkt , formuleer waarom je het niet eens bent en pak m’n lijst met een korrel zout , want zonder wat humor en onzin hier en daar zou ik nooit deze lijst ook maar hebben afgewerkt.

Peace out

Jarno
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
298
Vond het vrij moeilijk om een goede lijst te maken voor deze classic, gezien t schrijnende niveau tot nu toe. Maak je dus maar klaar voor een lijst vol negativiteit.


Beste speler: Zou hier bijna m'n eigen acc neerzetten, maar om nou te zeggen dat wij echt iets gepresteerd hebben is ook wat overdreven, gezien vrijwel iedereen op deze wereld na 1 wave (of daarvoor al) op grijs gaat. Verder zijn het hier ook voornamelijk nieuwe spelers op de classic, dus kan ook daarin moeilijk een inschatting maken.

Beste stam: Retro heeft by far het meest moeten doen voor hun dorpen over de gehele wereld gekeken, dus denk dat die nominatie hier wel terecht is.

De beste stam speler: Chris van Medicated heeft zich de hele wereld al vol ingezet voor de stam en cijfert daar ook graag het eigen acc voor weg.

Het grootste ego: Final Meltdown

Beste leider: Weet niet of en zo ja wie de leiding heeft in TWGHG, maar die hebben zich toch een zeer goede uitgangspositie gegeven voor de aanstaande endgame, en lijkt met Brucken toch ook een prima 4e lid binnen te hebben geharkt.

Slechtste leider: CASINO leiding heeft toch wel flink gefaald deze wereld. Slechte recruit in de vorm van internman93 en verder weinig succesvol actie ondernomen om langer te overleven in de core.

Meest onderschatte stam: Is niet echt meer een onderschatte stam denk ik

Meest overschatte stam: M-A. Dr is nog niet veel meer uitgekomen buiten internen en kleine spelers wegtikken. Ook de keuze om Unknown te recruiten en daar mee nog 6,5 mil aan interns binnen te harken heb ik maar weinig respect voor. Denk persoonlijk ook dat ze het niet snel vol gaan houden tegen TWGHG, mocht die NAP ooit eens aflopen.

Meest overschatte speler: PalliePatatje. Easy targets en interns, en heeft zichzelf nu vrijwel volledig vastgelegd waardoor er enkel een rimlijntje overblijft.

Meest onderschatte speler: Niemand is hier nog echt onderschat denk ik, denk dat eerder het gros van de topaccs deze classic flink overschat wordt.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: De spelers van Rhyperior lijken me wel prima gasten, jammer van de stam waar ze in zitten. Deffen niet altijd even goed, maar gaan ondanks de verliezen toch gewoon stug door, das toch ook wel een kwaliteit!

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Unknown, Final Meltdown, snap niet dat M-A daarmee in zee gaat ipv ze wegspeelt.

Mooiste spelers naam: -

Mooiste stam naam: -

Het tofste topic: Niet echt noemenswaardig iets. Dit forum is nog inactiever dan de gemiddelde gesloten wereld, echt veel tofs gebeurt er ook niet. Normaal gesproken kan ik de discussies in top/flop wel waarderen.

Het domste topic:

Favoriete forum poster:
Zijn toch vooral veel idioten aanwezig op dit wereldforum, ook nog geen sterke posters tegengekomen. Zou een verademing zijn.

Minst favoriete forum poster: Final Meltdown en jentele, stelletje clowns.

Dikste wannabe op het forum: Jentele

Dikste wannabe in het spel: idc

Mooiste profiel foto van spelers: -

Mooiste profiel foto van stammen: -

Mooiste actie van de wereld: internman93 die gaat rennen wanneer hij erachter komt dat alles blocken niet werkt op een boerlimiet-classic.

Meest belovende speler voor de toekomst: Ik verwacht vrij veel van Fairytale of Lies in de strijd met Yes/M-A op de korte termijn, mits iemand Retro ooit nog durft aan te vallen. Verder verwacht ik dat Stino de Gangster nog wel flink zal stijgen op de ranglijst gezien de prettige ligging, verwacht ook dat die gehakt gaat maken van Alpha&Omega.

Meest belovende stam voor de toekomst: TWGHG

Grootste blunder: Niet in de core starten, slaapverwekkend saai deze classic tot nu toe.

Voor wie heb je nu echt respect: Chris van Medicated. Bewijst voor mij keer op keer een vd beste spelers op .nl te zijn. Veel stabielere spelers ga je niet vinden.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Een vijand die wat tegengas geeft. Verder een aantal spelers waar k vorige classic(s) mee heb gespeeld.

Ik wil graag nog meedelen dat: Het aantal deletes en runners op deze classic treurig is.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
93
Je gaat toch niet serieus zeggen dat jullie het meeste moeite moeten doen voor dorpen?
Weet niet hoe het met andere stammen zit maar Retro heeft 3mil aan interns gekregen ofzo
 
Reactiescore
941
Je gaat toch niet serieus zeggen dat jullie het meeste moeite moeten doen voor dorpen?
Weet niet hoe het met andere stammen zit maar Retro heeft 3mil aan interns gekregen ofzo

noem eens een deftige stam met minder dan? er staat het meest dus dit betekent dat je dat vergelijkt met andere stammen, groetjes
 
Reactiescore
93
noem eens een deftige stam met minder dan? er staat het meest dus dit betekent dat je dat vergelijkt met andere stammen, groetjes
Er zijn sowieso stammen die meer moeite doen voor hun dorpen. Ik zei niet dat het grote stammen waren?
 
Reactiescore
47
Vond het vrij moeilijk om een goede lijst te maken voor deze classic, gezien t schrijnende niveau tot nu toe. Maak je dus maar klaar voor een lijst vol negativiteit.


Beste speler: Zou hier bijna m'n eigen acc neerzetten, maar om nou te zeggen dat wij echt iets gepresteerd hebben is ook wat overdreven, gezien vrijwel iedereen op deze wereld na 1 wave (of daarvoor al) op grijs gaat. Verder zijn het hier ook voornamelijk nieuwe spelers op de classic, dus kan ook daarin moeilijk een inschatting maken.

Beste stam: Retro heeft by far het meest moeten doen voor hun dorpen over de gehele wereld gekeken, dus denk dat die nominatie hier wel terecht is.

De beste stam speler: Chris van Medicated heeft zich de hele wereld al vol ingezet voor de stam en cijfert daar ook graag het eigen acc voor weg.

Het grootste ego: Final Meltdown

Beste leider: Weet niet of en zo ja wie de leiding heeft in TWGHG, maar die hebben zich toch een zeer goede uitgangspositie gegeven voor de aanstaande endgame, en lijkt met Brucken toch ook een prima 4e lid binnen te hebben geharkt.

Slechtste leider: CASINO leiding heeft toch wel flink gefaald deze wereld. Slechte recruit in de vorm van internman93 en verder weinig succesvol actie ondernomen om langer te overleven in de core.

Meest onderschatte stam: Is niet echt meer een onderschatte stam denk ik

Meest overschatte stam: M-A. Dr is nog niet veel meer uitgekomen buiten internen en kleine spelers wegtikken. Ook de keuze om Unknown te recruiten en daar mee nog 6,5 mil aan interns binnen te harken heb ik maar weinig respect voor. Denk persoonlijk ook dat ze het niet snel vol gaan houden tegen TWGHG, mocht die NAP ooit eens aflopen.

Meest overschatte speler: PalliePatatje. Easy targets en interns, en heeft zichzelf nu vrijwel volledig vastgelegd waardoor er enkel een rimlijntje overblijft.

Meest onderschatte speler: Niemand is hier nog echt onderschat denk ik, denk dat eerder het gros van de topaccs deze classic flink overschat wordt.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: De spelers van Rhyperior lijken me wel prima gasten, jammer van de stam waar ze in zitten. Deffen niet altijd even goed, maar gaan ondanks de verliezen toch gewoon stug door, das toch ook wel een kwaliteit!

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Unknown, Final Meltdown, snap niet dat M-A daarmee in zee gaat ipv ze wegspeelt.

Mooiste spelers naam: -

Mooiste stam naam: -

Het tofste topic: Niet echt noemenswaardig iets. Dit forum is nog inactiever dan de gemiddelde gesloten wereld, echt veel tofs gebeurt er ook niet. Normaal gesproken kan ik de discussies in top/flop wel waarderen.

Het domste topic:

Favoriete forum poster:
Zijn toch vooral veel idioten aanwezig op dit wereldforum, ook nog geen sterke posters tegengekomen. Zou een verademing zijn.

Minst favoriete forum poster: Final Meltdown en jentele, stelletje clowns.

Dikste wannabe op het forum: Jentele

Dikste wannabe in het spel: idc

Mooiste profiel foto van spelers: -

Mooiste profiel foto van stammen: -

Mooiste actie van de wereld: internman93 die gaat rennen wanneer hij erachter komt dat alles blocken niet werkt op een boerlimiet-classic.

Meest belovende speler voor de toekomst: Ik verwacht vrij veel van Fairytale of Lies in de strijd met Yes/M-A op de korte termijn, mits iemand Retro ooit nog durft aan te vallen. Verder verwacht ik dat Stino de Gangster nog wel flink zal stijgen op de ranglijst gezien de prettige ligging, verwacht ook dat die gehakt gaat maken van Alpha&Omega.

Meest belovende stam voor de toekomst: TWGHG

Grootste blunder: Niet in de core starten, slaapverwekkend saai deze classic tot nu toe.

Voor wie heb je nu echt respect: Chris van Medicated. Bewijst voor mij keer op keer een vd beste spelers op .nl te zijn. Veel stabielere spelers ga je niet vinden.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Een vijand die wat tegengas geeft. Verder een aantal spelers waar k vorige classic(s) mee heb gespeeld.

Ik wil graag nog meedelen dat: Het aantal deletes en runners op deze classic treurig is.

Huilie huilie, anders ga je nog even aan jullie persoonlijk ingesloten hulpstam Tag om hulp vragen om je massa te redden aan het begin
 
Bovenaan