Aanval van de Horde

Reactiescore
746
De vijand staat aan onze poorten! De hordes barbaren marcheren richting ons koninkrijk.
Je bent in de minderheid, dus gebruik je verstand en finesse om de belegering te doorbreken!


horde_w1000px.jpg

Beste spelers,

Welkom tot het nieuwe "Aanval van de Horde"-evenement. Barbarische hordes belegeren je hoofdstad. Gebruik elite-eenheden en plaats een tegenaanval om de belegering te doorbreken.

Het evenement zal starten op 22.03.2017 om 14:00 en eindigen op 27.03.2017 om 14:00.

De Belegering
Jouw taak is om door de belegering te breken door vijf strategische zwakke plekken in het vijandelijke leger aan te vallen. Om succesvol door te breken moet je uitzoeken welke eenheid het beste op welke locatie kan doorbreken.

Om het uitdagender te maken worden deze plekken voor elke ronde en elke speler random opgezet. Dus elke deelnemer heeft zijn of haar eigen oplossing. Na elke poging krijg je een overzicht met het resultaat van de aanval. Deze zal je helpen met het doorbreken van de vijandelijke linies.

Het Gevecht
Voor elke van de vijf locaties in het vijandelijke leger moet je één van de zeven eenheden kiezen. Nadat je een eenheid hebt gekozen voor elke locatie kan je proberen de belegering te doorbreken door de aanval te lanceren. De belegering is gebroken wanneer alle eenheden binnen de aanval succesvol waren.

horde_slots.jpg


De tijd die je krijgt om de belegering te doorbreken is gelimiteerd tot acht uur. Een timer toont je hoeveel tijd je nog over hebt, en hoeveel aanvallen je maximaal zou kunnen lanceren binnen dit tijdsbestek. Elke aanval neemt 45 minuten in om te vervolledigen. Wanneer de timer ten einde loopt zal een nieuw gevecht gestart worden totdat het evenement stopt.
Als je de belegering eerder weet te doorbreken kan je, voor premium, een nieuwe belegering starten. Maar in dit geval heb je enkel wat overbleef van de 8 uren van de vorige ronde om de bijkomende ronde tot een goed einde te brengen.
Wanneer de timer stopt wordt het gevecht beeindigd en zal de timer gereset worden.

Indien je in tijdsgebrek komt of wanneer je hulp nodig hebt kan je voor premium punten de verschillende locaties scouten om te bepalen welke eenheden je nodig zou hebben.
horde_timer.jpg
Of een eenheid succesvol was wordt aangetoond met behulp van drie kleuren:
  • aoth_002.png
    Groen: Een succesvolle aanval. De juiste eenheid was gekozen voor deze locatie. Je zal geen andere eenheid kunnen kiezen voor deze locatie.
  • aoth_003.png
    Geel: De eenheid is in staat om op zijn minst 1 andere locatie te doorbreken, maar niet de gekozen locatie. Het is van belang om te weten dat één eenheid op meerdere plekken gebruikt kan worden, of zelfs op geen enkele plek. Met dit resultaat weet je niet op welke locatie of hoeveel locaties de eenheid gebruikt kan worden, tenzij je deze informatie kan afleiden uit andere resultaten.
  • aoth_004.png
    Rood: De eenheid is niet in staat op een locatie door te breken in het huidige gevecht. Deze eenheid zal grijs gekleurd worden voor de resterende tijd van het gevecht.
De aanvalsgeschiedenis onderaan het scherm zal je een gedetailleerd overzicht geven van jouw voorbije aanvallen en zal je helpen met het vinden van de juiste combinatie.

horde_history.jpg

Beloningen

Op het einde van een gevecht (door het oplossen van de combinatie of door het ten einde lopen van de timer) zal je 150 banieren krijgen voor elke plek dat je succesvol hebt opgelost, en een bijkomende 200 banieren als alle plekken succesvol werden doorbroken. Banieren kunnen gespendeerd worden in de event-winkel voor beloningen.

Wanneer een nieuw gevecht start worden alle plekken voor alle spelers gereset en is er een nieuwe random combinatie nodig voor het doorbreken van de volgende belegering.

De eventwinkel zal open blijven voor 24 uur na het einde van het event. Hierna wordt het event en mogelijke overblijvende banieren verwijderd.


We hopen dat jullie het komende event leuk zullen vinden en kijken uit naar jullie feedback!

Met vriendelijke groeten,
Jullie TribalWars.nl Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser74358

Guest
Iedereen zat al te wachten op het volgende evenement, het zou toch niet zijn dat er 2 weken voorbij gaan zonder event? :O
Salarissen moeten natuurlijk betaald blijven worden.
 

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.405
Leuk dat het eens een nieuw event is! Wel kleine teleurstelling dat het weer een minigame is en niet effectief game gerelateerd. Misschien volgend event :engel:
 

DeletedUser76439

Guest
Dagelijkse prestaties winnen, is game gerelateerd. Wel blij dat niemand het spel zal verpesten door op het forum te posten welke aanvaller we moeten gebruiken. Tijd om wat opgespaarde pp te gebruiken?
 

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.405
Met game gerelateerd bedoel ik dat het event zelf ingame verwerkt is, niet dat we weer een hoop overpowerde items krijgen toegegooit achteraf.
 
Reactiescore
1.468
Er was ooit wel een gamegerelateerd event volgens mij, ik weet niet meer welke dat was, volgens mij was het Tribal wars verjaardag event, maar ik ben daar niet zeker van.

Wat dit event betreft: Ik kan nu al vertellen dat het verslavend is in positieve zin :p
 
Reactiescore
1.468
Mja, het is zo'n typisch dingetje waar je steeds op blijft klikken als je je verveelt in de trein bijvoorbeeld :p
 

DeletedUser78324

Guest
Ziet er goed uitgewerkt uit!

Dit soort events geven meer diepgang aan het spel en zorgen er ook voor dat al die vmbo'ers van royal er niks van snappen. Lekker bezig!
 

Deleted User - 487871837

Guest
11 reacties op een feedback topic. En toch beweren dat de community niet krimpt :rolleyes:
 

DeletedUser76439

Guest
Feedback geven is moeilijk, het evenement is nog niet van start. Het is niet meer dan normaal dat de interesse in dit spel beetje bij beetje verminderd. Het is hard voor een beginner met al die ervaren spelers. Het forum is zeker om zeep. Wie wil er nu de steeds herhalende negatieve opmerkingen aanhoren?
 

DeletedUser49571

Guest
Betere vraag;

Barbarendorp Rover
3064.png

Val een nabij gelegen barbarendorp aan met enkel je verkenners.

Looptijd: 24:00:00

Toegepast op: Alle dorpen

icon_currency.png
3.000 Banieren

Opslaan in inventaris

Wat doet deze?
 

DeletedUser76439

Guest
Barbarendorp Rover


Aanvallen verstuurd naar barbarendorpen zullen 10% sneller lopen.

Looptijd: 24:00:00
 
Bovenaan