Nieuw Event: Diamantmijn!

Reactiescore
2.489


Diamanten, diamanten! Het nieuws verspreidde zich als een vuurtje door het dorp. Je mijnwerkers ontdekten waardevolle edelstenen diep in de mijnen!
Vlug werden er bewakers opgetrommeld om er voor te zorgen dat er geen enkele edelsteen werd buiten gesmokkeld.
Kort daarna verspreidde de boodschap zich over de wereld en de handelaren, ambachtslieden en huurlingen van heel ver weg komen aan om hun diensten aan te bieden in ruil voor een deel van de kostbare stenen.

Beste spelers,

Vandaag willen wij jouw ons nieuw en aankomend event voorstellen: de Diamantmijn!
Het event zal starten op 2 november en eindigt op 7 november (elk om 12:00 GMT + 1). Tijdens dit event, kun je kostbare edelstenen verzamelen en deze omruilen voor een waardevol geschenk!



De Diamantmijn is ingedeeld in verschillende rondes, elke ronde zal 8 uur duren. Wanneer je het event scherm opent zul je een mijn wagen zien met 3 edelstenen in. Elke speler ontvangt één gratis mijnwagen per ronde. Er is ook kans om een extra mijnwagen te verdienen wanneer je gebouwen bouwt in je dorpen.

De zeldzaamheid van alle verschillende edelstenen verschillen en kunnen geruild worden voor waardevolle items, die je kan zien aan de onderkant van het event scherm. Eenmaal per ronde, is er de mogelijkheid om één edelsteen om te ruilen voor een vaste beloning, die onder je onder je beschikbare edelstenen terug vindt. Deze beloningen blijven hetzelfde tijdens het event. Maar de aanbiedingen aan de onderkant van je scherm worden elke 24 uur veranderd en zo kunnen er nieuwe items worden geruild.

Na het event worden alle overblijvende edelstenen verwijderd. Dus zorg er voor dat je al je edelstenen verhandeld hebt voor het event eindigt!

diamondmine_final.png


We wensen jullie veel plezier en succes!

Met vriendelijke groeten,
Het Tribal Wars.nl Team
 
Bovenaan