Einde Wereld Awards

Deleted User - 40808

Guest
Global Knowledge, Flonaldo en Milferia zijn toch wel bewezen baasjes :bijl:
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Vind ze maar noob.
 

DeletedUser46239

Guest
Beste speler van W33: Ik wil hier eigenlijk veel spelers noemen. Er zijn spelers geweest zoals Tim010, LaVuenda, Inspectious, FoL?, MM, Roprop, en Glenn (oud marwolaeth) die heel veel voor DRIVE hebben betekend op organisatieniveau. Zij hebben een grote bijdrage geleverd aan de koers van DRIVE en de eer is volledig aan mij dat ik samen met hen de stam heb kunnen leiden. We hebben ook goed kunnen lachen achter de schermen, serieuze maar ook zeker minder serieuze aangename gesprekken gehad vaak tot middernacht of later. Als ik puur moet kijken naar de gameplay en niet naar de politiek/organisatie dan vernoem ik hier Mad Maxie en Restless54 wegens hun ontzettende uithoudingsvermogen tijdens vijandelijke massa's. Er zijn ook spelers zoals Repelsteeltje, DoDNL, OTB etc waar je gewoon van op aan kunt gezien zij zo lang in DRIVE al meedraaien. Ongetwijfeld zaten dit soort mensen ook in [.R!.].
Beste stam van W33: Ik zet hier DRIVE neer en ik vind dat dit terecht is. Dit door 1 simpele reden: Wij hebben meer gepresteerd met minder man.
De beste aanvaller van W33: Tim010 is een offensief genie. Hij had mooie plannen op papier gezet die een genot waren om te lezen en een nog groter genot om te zien worden uitgevoerd.
De beste verdediger van W33: Bovenstaande Restless en MM dus maar ook OTB heeft zich goed sterk gehouden.
De meest gulle Clear leveraar van W33: Rushing Sandy staat eerste in ODA en zal dus ook de meeste clears hebben verstuurd zo vermoed ik.
De meest gierige Clear leveraar van W33: Dat was Kessen die destijds bij een massa iets van 10-20 (tim weet wel hoeveel) dorpjes aanbood terwijl hij een enorm account had.
De meest gulle Def leveraar van W33: Meerdere DRIVE'ers hadden veel def uit staan. Ik stond zelf altijd 50% of meer leeg wat betreft deftroepen maar er waren er ongetwijfeld meer die dat ook hadden. Ligt ook puur aan je situatie. Ik vind dit maar een rare trofee...
De meest gierige Def leveraar van W33: -
Het grootste ego van W33: Ik vind Global Knowledge een behoorlijk ego hebben omdat hij zichzelf altijd behoorlijk machtig voor wilde doen. Zo bleek mij uit zijn dreigmails en houding.
Beste leider van W33: Gezien ik zelf leider was ga ik daar niet over oordelen maar neem ik hier gebruik van om bewondering te uiten voor verschillende leiders op deze wereld. Ik uit bewondering voor de manier waarop Paul (SIRRAMSES) zijn stam overeind heeft gehouden tot deze niet eens meer bestond. Hij deed dit erg goed. Ik vind ook dat GK lang aan het hoofd van [.R!.] heeft gestaan, daar heb ik respect voor. Ondanks dat dit hem in zijn houding aan charme kostte weet ik dat dit geen makkelijke en kleine taak is geweest. Ik ben blij met mijn eigen (oud-)medeleiders Theun en voorheen ook Dave (Inspectious, vanaf premade t/m nu), Maks (LV), Rob (Roprop), Sam (FoL?), Glenn (marwolaeth) en Sander (MM).
Slechtste leider van W33: -
Mooiste speler naam van W33: Marwolaeth
Mooiste stam naam van W33: Ik heb het zelf gekozen, het valt bij mij in de smaak, dus zodoende ook DRIVE.
Dikste wannabe op het W33 AF: Lady Sophie wilde heel graag ... lady zijn?
Dikste wannabe van W33(IG): ^ die heeft ons goed tuk gehad.
Mooiste profiel foto spelers W33: Invision
Mooiste profiel foto stammen W33: DRIVE / Retro
Grootste backstab actie van W33: Het moment waar -Free- DRIVE aan het lijntje hield om zogenaamd BG te worden waarna ze ons de oorlog verklaarden en bij [.R!.] aansloten.
Grootste stabber van W33: Rick van Marwolaeth die zijn (voornamelijk door DRIVE gekregen) account wilde verkopen aan de tegenstander.
Mooiste actie van W33: De offensieve actie georganiseerd door Tim010 op Family waardoor we Family in één klap van de kaart af hebben geblazen.
Slechtste verliezer van W33: [.R!.] om even te veralgemenen, wegens het vele geklaag en gescheld. Dit had ook op niveau gekund.
Met wie wil je een volgende wereld draaien: De volhouders van DRIVE. Ik start overigens alleen maar op een wereld die aan bepaalde eisen voldoet namelijk: Minstens 20.000 spelers en limited-haul.
Welke speler verdient het meeste respect: Iedereen verdient evenveel respect.

Vergeet je mij toch wel in heel je post zeker :rolleyes:

Thomas
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Stabber!
 

DeletedUser46239

Guest
Zoals ik zeg. Je kan toch lezen?

Ja ik was zeker degene die ervoor gekozen heeft terwijl ik al meer als een maand gestopt was.
Dus iedereen die ooit in DRIVE heeft gezeten is een stabber?
Maar bon, waarom zou ik me er zelfs nog druk in maken...
 
Reactiescore
7.918
Tuurlijk, zal me ook altijd zwaar blijven zitten hoe zo'n misselijk ventje (Robin) een leuk spel kan verneuken waar zoveel tijd in zit, dat doet pijn.
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Aah schatje toch:(
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Stabber confirmed:eek:
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Ruburu:eek:
 
Reactiescore
7.918
Ik had hem al een abonnement bij de thuispsycholoog aangeboden omdat ik me zorgen maakte. Dat was een jaar geleden, misschien tijd om dit toch nog eens in afweging te nemen GK?

Hebben je ouders je nog steeds niet verstoten? Wonderen bestaan nog blijkbaar.
 
Bovenaan